We proudly present

Trots zijn we op de vele inzendingen en de uiteindelijke winnaars van de prestigieuze awards. Op onze wall of fame presenteren we de winnaars van de voorgaande edities. Het beeldverslag (zowel foto als video) geeft een goede indruk van de feestelijke ontknoping tijdens het exclusieve automotive innovatiediner.

Wall of fame

NXP Radarchip

Winnaar categorie Technology, 2017

Winnaar in de categorie Technology is NXP Semiconductors met de Radarchip. Deze chip herkent tijdens het rijden voorwerpen en waarschuwt of grijpt zelfs in bij gevaar: een belangrijke stap in autonoom autorijden.

TomTom On Street Parking

Winnaar categorie Services, 2017

TomTom wint in de categorie Services met TomTom On Street Parking, een handige voorziening om automobilisten te helpen makkelijk een vrije parkeerplaats te vinden.

Dutch Green Carbon

Winnaar categorie Challenging Concepts, 2017

In de categorie Challenging Concepts gaat de titel naar Dutch Green Carbon – Groene carbon black. Met dit concept wordt duurzame, groene carbon black gewonnen uit oude autobanden.

MobyPark

Eerste winnaar Automotive Innovation Award, 2015

De allereerste Automotive Innovation Award ging in 2015 naar het bedrijf MobyPark. Via de website www.mobypark.com kunnen automobilisten een betaalbare parkeerplek reserveren in verschillende Nederlandse steden en steden als Parijs en Brussel.

Foto-impressie

Sfeerimpressie