Tranzer is een applicatie om kaartjes voor openbaar vervoer te kopen of eenvoudig een fiets, deelauto of taxi te boeken. Reizigers kunnen zo hun mobiliteit eenvoudig plannen, vergelijken en betalen. De tickets zijn direct beschikbaar in de app. Alle verschillende systemen, ticketopties, prijzen en validatiemethoden van vervoerders van over de hele wereld worden gecombineerd in één API.

Veel grote, klantgerichte apps en Mobility Service Providers maken via een API gebruik van het Tranzer-platform. Het systeem is agnostisch. Dat wil zeggen dat er verbinding wordt gemaakt met de systemen van de vervoerders, zodat het validatieproces in Tranzer volledig is afgestemd op deze validatieprocessen.

Zodra de Tranzer-app is gedownload en een account is aangemaakt, kan een klant mobiliteit organiseren in een app naar keuze. Een zakenreiziger kan een tramkaartje kopen in de app van zijn favoriete luchtvaartmaatschappij. En een taxirit kan net zo eenvoudig worden geboekt met een mobiel bankieren App. Alle opties voor een reis van A naar B, eerlijk en overzichtelijk in een app naar keuze op de eigen smartphone.