Dé AutoMakelaar speelt met een vernieuwende autoverkoopformule in op de consument die meer geld voor zijn auto wil. Veel consumenten die hun auto laten taxeren bij verschillende autoverkoopsites en dealers, vinden het (inruil)bod op de auto te laag. Het alternatief is zelf verkopen, maar daar gaat veel moeite en tijd overheen. Dé AutoMakelaar heeft de oplossing voor beide partijen.

Met een betrouwbaar netwerk en breed scala aan partnershowrooms wordt de auto voor verkoop ondergebracht bij een showroom die gespecialiseerd is in het merk en de prijsklasse van de auto. Door hun specialisatie en professionele uitstraling weten zij de best betalende koper naar zich toe te trekken. De AutoMakelaar brengt de auto in consignatie onder, waardoor de showroom minder marge vraagt en er meer geld voor de consument overblijft.
Op meergeldvoorjeauto.nl berekent de consument de dagwaarde van zijn auto. Deze waarde is gelijk aan alternatieve verkoopplatforms. Vanwege de nieuwe verkoopformule blijft er echter 15% meer geld over voor de consument. Wil de consument het verkoopresultaat liever direct? Dat kan ook, dan ontvangt de consument de dagwaarde + 5% extra voordeel direct bij zijn eerste afspraak.
Klanten van Dé AutoMakelaar weten dus altijd van tevoren waar zij aan toe zijn: ze zitten nergens aan vast en er worden geen kosten berekend voor de service, wel zo eerlijk!