DriveTag helpt automobilisten en beroepsberijders hun brandstofverbruik tot 30% te verminderen door hun rijstijl te verbeteren. Goed voor de portemonnee, goed voor het milieu!

DriveTag is een klein, krachtig apparaat dat je koppelt met je smartphone (IoT). Het meet hoe je rijdt (maar veroordeelt je niet) en geeft je realtime feedback via de DriveTag-app. Het houdt ook scores bij en toont je prestaties real time én in de loop van de tijd. Er is een hoop technologie bij betrokken, maar het gebruiksgemak is fenomenaal. Je plakt de DriveTag gewoon in je voorruit, download de app en je bent ready to go! DriveTag begeleidt de bestuurder naar een energiezuinige en veilige rijstijl. We noemen dit ‘mindful driving’ en het heeft de potentie om impact op klimaatverandering en veiligheid op de weg te hebben wanneer we dit allemaal doen.

DriveTag maakt het eenvoudig voor bestuurders om de CO2-uitstoot te verminderen. Het is gemakkelijk te gebruiken en de elementen voor gamification en social sharing zijn ontworpen om te motiveren te blijven verbeteren. Hoe meer bedrijven meedoen, hoe groter de impact!