Het GoAbout Auto abonnement zit tussen private lease en deelauto’s in. In de wijk staan een aantal elektrische auto’s die gebruikt worden door een gelimiteerd aantal klanten. Hierdoor hebben gebruikers gegarandeerd altijd de beschikking over een auto op loopafstand. De auto’s worden gedeeld met mensen in de buurt, waardoor er minder auto’s op straat geparkeerd staan.

Het GoAbout Auto abonnement is interessant voor bestuurder die de auto niet elke dag nodig hebben. Het is een alternatief voor het kopen van een tweedehands auto.

Het autoabonnement biedt de voordelen van autodelen, zonder de nadelen:

  • Gegarandeerd een auto beschikbaar, altijd
  • Niet reserveren, gewoon naar buiten lopen en wegrijden
  • Fijne middenklasse elektrische auto’s, met voldoende range
  • Zeer betaalbaar voor gebruikers die tussen de 3.000 en 12.000 km per jaar rijden

Reserveren is niet nodig, er is altijd een auto beschikbaar. In de GoAbout app is te zien waar de beschikbare auto’s staan. Met de app kan de deur worden geopend. Starten en rijden maar.

Het abonnement kost € 49,- per maand en vervolgens € 0,19 per minuut voor rijden (als je de auto op slot zet, maar niet inlevert is het slechts € 0,04 per minuut). Het abonnement is flexibel, het is maandelijks opzegbaar. Gebruikers die voor een langere tijd vooruitbetalen krijgen korting. Geen verborgen kosten, gewoon heldere tarieven.

Go About helpt bovendien met overstappen: ze kopen de oude auto tegen een aantrekkelijk reistegoed. Ook kan er gebruik worden gemaakt van onze vakantieauto’s met trekhaak.