Met Athlon Flex regelt een werknemer voor de eerste werkdag een (elektrische) leaseauto. En mocht er iets veranderen in zijn of haar leven: gezinsuitbreiding, vakantie of een nieuw project? Dan kan de werknemer zonder extra kosten weer veranderen naar een andere auto. En in ieder segment is er altijd aanbod. Van een Volkswagen ID3 tot een Polestar 2. Maar Athlon Flex gaat verder dan een auto. Werknemers kunnen ook een VanMoof e-Bike leasen, al vanaf 1 maand. En net als de auto wordt deze zonder extra kosten gehaald en gebracht en de werknemer na één maand alweer kosteloos stoppen. Heel flex.

Uitgangspunt is het mobiliteitsbudget en de Athlon Flex app waarmee de werknemer alles regelt. Als een werknemer een tijdje budget wil sparen door een kleinere of even helemaal geen auto te kiezen, dan kan dat. In de zomer kan dat opgespaarde bedrag gebruikt worden voor een ruime vakantieauto. Zo kan een werknemers ook elektrisch rijden als het kan, maar eenvoudig switchen naar een benzine als het moet! En op dagen dat het openbaar- of deelvervoer een betere reisoptie is, dan kan de werknemer simpel in de app de reis plannen en een kaartje kopen. Dat wordt verrekend met de werkgever. Nooit meer voorschieten en declareren dus.

De wereld verandert. We kopen geen films of CD’s meer, maar gebruiken Spotify en Netflix. De mobiliteit van werknemers verandert óók. En sinds Corona sneller dan ooit. Nieuwe generaties werknemers willen niet meer vastzitten. Niet meer aan een ‘job for life’, maar ook niet aan één leaseauto. Het is tijd om je werknemers de mobiliteit te bieden die zich aanpast aan hun loopbaan. Een werknemer die alles zelf kan regelen: vanaf de eerste werkdag tot en met de laatste. Alle kosten en contracten eindigen op zijn of haar laatste werkdag. Dat zorgt ervoor dat werkgevers minder tijd én kosten kwijt zijn aan mobiliteit. En dat terwijl werknemers met de Athlon Flex app de flexibele mobiliteitsbeleving ervaren die helemaal past bij deze tijd!