Amber is een deelauto-platform met een vloot van 100% elektrische BMW i3’s voor zakelijke gebruikers. Drivers, ook wel bestuurders genoemd, downloaden de speciale Amber app. Hiermee kunnen ze de deelauto eenvoudig reserveren, ontgrendelen, starten, parkeren en opladen. Amber staat voor 100% ritgarantie, 100% elektrisch, 100% hasslefree en 100% van en voor de driver.

Amber ontzorgt werkgevers. Medewerkers kunnen op elk gewenst moment, van en naar elke gewenste locatie rijden. Tegen acceptabele kosten. De selectie en beheer van auto’s en stress over parkeerplaatsen behoren ook tot het verleden. Amber werkt met flexibele contracten en een helder dashboard en levert een besparing op tot 75% op kosten voor mobiliteit. Bovendien biedt Amber een duurzame vorm van vervoer: 100% elektrisch, dus geen uitstoot van CO2. Wie eenmaal is ingestapt wil nooit meer anders. Dat blijkt ook uit de pilots die we hebben gedraaid. Stuk voor stuk zijn onze testers uitgegroeid tot vaste gebruikers. Dat zijn er inmiddels al meer dan 1.600.

Kortom, Amber is het antwoord op files op de Nederlandse snelwegen en stilstaande wagenparken. Onze missie is meer elektrische deelauto’s, met name in de zakelijke markt. Zodat auto’s niet onnodig stil staan en parkeerruimte innemen. Hebben is uit. Delen is het nieuwe bezit!