CarCollect is een onafhankelijk all-in-one B2B (veiling) handelsplatform waar elke maand duizenden inruil- en ex-leasevoertuigen van eigenaar wisselen. Bedrijven kunnen vrijblijvend starten met CarCollect en tegen eerlijke tarieven zaken met elkaar doen, zonder financiële tussenkomst. CarCollect treedt enkel faciliterend op en brengt kopers en verkopers innovatief en transparant bij elkaar op éen gebruiksvriendelijk platform.

CarCollect heeft de traditionele werkwijze van de branche gebruiksvriendelijk gedigitaliseerd en helpt automotive-bedrijven doorschakelen naar de juiste digitale versnelling. Verkopers adverteren voertuigen in een paar eenvoudige stappen en ontvangen direct biedingen van duizenden potentiële B2B-kopers in gesloten vorm. Eigen relaties mee laten bieden is ook geen probleem. Zo vergroten organisaties eenvoudig hun handelskansen zonder afbreuk te doen aan waardevolle relaties en zal het bedrijfsresultaat groeien. Door creatief te denken en de juiste technologieën te gebruiken, bouwt CarCollect intelligente connecties tussen vraag en aanbod in de Europese autowereld en worden waardevolle relaties opgebouwd. Het bedrijf is op dit moment al actief in 7 landen.

Door gebruik te maken van dynamische en innovatieve software is het mogelijk om voor elk bedrijf van elk formaat, van administratieve handelingen tot en met transport, het complete handelsproces van A tot Z te faciliteren. Binnen enkele clicks hebben onze klanten het maximale handelspotentieel direct binnen handbereik. Dat resulteert in hogere handelswaarden, maximalisatie van de bedrijfsresultaten en het reduceren van fysieke handelingen. CarCollect wil bedrijven de beste B2B handelservaring van Europa bieden en groot en klein mee te nemen in hun digitale versnelling.