Services

Dit waren in 2017 de finalisten en overige genomineerden in de categorie Services:

Crossyn Analytics of Things Platform, Crossyn Automotive

FINALIST – Crossyn verzamelt, analyseert en verrijkt data van voertuigen en het rijgedrag van berijders op haar high-secured Analytics of Things Platform. Daarbij blijft de berijder ‘in control’; hij of zij bepaalt zelf of en welke data worden gedeeld met derden, zoals garagisten, verzekeraars en leasemaatschappijen.


Fixico, Fixico

FINALIST – Fixico is een online platform om gemakkelijk online offertes voor autoschadeherstel aan te vragen en te vergelijken en daarna via een digitale agenda direct een afspraak te maken voor herstel. Fixico realiseert hiermee een significante kosten- en tijdsbesparing voor haar klanten.


TomTom On-Street Parking, TomTom

FINALIST – TomTom On-Street Parking helpt automobilisten een vrije parkeerplaats te vinden. De software herkent aan de hand van GPS-gegevens en andere data of de bestuurder een parkeerplaats zoekt en leidt hem dan naar de dichtstbijzijnde vrije plaats.


WeParc, WeParc

WeParc is een parkeer- en autoservicedienst waarbij de automobilist via zijn smartphone zijn auto kan laten ophalen, parkeren en weer laten retourneren door een van de beschikbare chauffeurs. De automobilist geeft simpelweg zijn aankomstlocatie en -tijd door in de app en de chauffeur staat klaar om de auto over te nemen.