Over ons

Stichting Automotive Innovation Award

Zes organisaties uit de automotive sector hebben hun krachten gebundeld in de Stichting Automotive Innovation Award. De initiatiefnemers zijn:

Waarom is innovatie belangrijk?
Nederland loopt voorop als het gaat om innovaties in of gerelateerd aan de automotive sector. Deze innovaties zijn echter niet of nauwelijks zichtbaar; een gemiste kans. De Stichting Automotive Innovation Award wil hier verandering in brengen en reikt daarom awards uit aan de meest veelbelovende innovaties.

Onze visie
‘Met de Automotive Innovation Award willen we stimuleren dat Nederlandse innovaties in de automotive sector worden toegepast binnen de Nederlandse markt om daarmee de mobiliteit te verhogen, Nederland te positioneren als proeftuin voor automotive innovaties en lokaal ondernemerschap te promoten.’

Ons doel
De Automotive Innovation Award is een prestigieuze prijs, waarmee de stichting in Nederland ontwikkelde innovaties of innovaties met een sterke binding met Nederland een podium geeft en bekender wil maken bij een breed publiek. Het doel is tweeledig: enerzijds creëren we hiermee zichtbaarheid, anderzijds stimuleren we innovatie binnen de automotive sector.

Wilt u meer weten over ons of de Automotive Innovation Award? Neem dan contact met ons op via info@automotiveinnovationaward.nl.